KookJij

Tomaten gevuld met ricotta

Een heerlijk tomaten gevuld met ricotta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomaten gevuld met ricotta te bereiden

Spoel de tomaten, snijd er de hoedjes af en verwijder het vruchtvlees. Bestrooi de binnenkant met een beetje grof zeezout en laat ze met de opening naar beneden even uitlekken.

Snijd het spek in heel kleine stukjes en bak krokant in de pan. Laat afkoelen. Hak de rucola fijn en meng samen met de basilicum, de oregano, de geraspte parmezaan, het spek en de peper onder de ricotta. Vul de tomaten met het mengsel.


Presenteer met een blaadje basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst