KookJij

Tijgergarnalen

Een heerlijk tijgergarnalen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: mijn kookboekje 1987
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tijgergarnalen te bereiden

☻Verhit de wokolie.
☻Knoflook + peper zachtjes glazig fruiten.
☻Kerriepoeder erbij + 1 min zachtjes meekoken.
☻Schep de garnalen + de bosuitjes erdoor en roerbak 1 á 2
minuten op matig hoog vuur.
☻ Dan de kokosmelk toevoegen en alles 2 á 3 min zachtjes
sudderen.
☻ Opdienen met witte rijst.

Variatietip: vervang de garnalen door blokjes kipfilet.

Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

Simpel en snel klaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst