KookJij

Thaise Panang Curry met kip

Een heerlijk thaise panang curry met kip recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 12 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: MeiAsia
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise Panang Curry met kip te bereiden

Snijd de kipfilet in reepjes. Giet de ananas af.
Verhit de olie in een wok. Voeg de kipfilet toe en roerbak deze in 1 à 2 minuten goudbruin.
Voeg de kruidenpasta toe en roerbak 2 minuten.
Giet de kokosmelk erbij en de ananasstukjes. Laat het vocht op hoog vuur tot de helft inkoken.
Strooi voor het serveren de pinda’s en eventueel de koriander over het kipfiletmengsel.
Lekker met MeiAsia pandanrijst en een veldsalade.

Mijn kookverhaal (Simone Rutten)

Lekker makkelijke curry en je kunt er ook weer prima mee varieren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

simoner01

simoner01 zegt:
Mocht je het makkelijker vinden: MeiAsia heeft ook een webshop!
bametz-saffrie

bametz-saffrie zegt:
MeiAsia is bij de AH te koop. In de toko verkopen ze het in een mandje.
liske

liske zegt:
Wat bedoel je met kokosmelk en curry in mandje?