KookJij

Tajine: everzwijn ragout

Een heerlijk tajine: everzwijn ragout recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tajine: everzwijn ragout te bereiden

Vlees bruin aanbakken in een beetje boter.
Ajuinen grof snijden.
Look fijn snijden.
Krieltjes in vier snijden.
Wortelen in grove stukken snijden.
Bloemkool in kleinere roosjes verdelen.
Verwarm de tajine met een beetje olijfolie, zet het vuur op de laagste stand.
Voor het serveren een beetje bijbinden.
Al de ingredienten in de tajine goed kruiden en rustig laten garen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst