KookJij

Tagliatelle met tomaat en aubergine

Een heerlijk tagliatelle met tomaat en aubergine recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie: 380 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met tomaat en aubergine te bereiden

1. Maak de aubergine schoon en snij in stukjes. Druk de tomaten plat met een vork. Hak de knoflook en de ui fijn. Haal de zaadjes uit het chilipepertje en hak het fijn. Haal zaadjes en zaadlijsten uit de paprika en snij hem in stukjes.
2. Verhit de olie en fruit de aubergine, ui, look en paprika. Doe er de tomaten bij en kruid met peper en zout. Laat ongeveer 10 minuten sudderen.
3. Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water en serveer met de groenten. Werk af met gehakte peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst