Recept
« Terug naar recepten
					
						Tagliatelle met tomaat en aubergine
						PT20M
					
          
           
          
					
			Tagliatelle met tomaat en aubergine
Een heerlijk tagliatelle met tomaat en aubergine recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
					
					
				Bereiding
Hoe Tagliatelle met tomaat en aubergine te bereiden
1. Maak de aubergine schoon en snij in stukjes. Druk de tomaten plat met een vork. Hak de knoflook en de ui fijn. Haal de zaadjes uit het chilipepertje en hak het fijn. Haal zaadjes en zaadlijsten uit de paprika en snij hem in stukjes.
2. Verhit de olie en fruit de aubergine, ui, look en paprika. Doe er de tomaten bij en kruid met peper en zout. Laat ongeveer 10 minuten sudderen.
3. Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water en serveer met de groenten. Werk af met gehakte peterselie.
									2. Verhit de olie en fruit de aubergine, ui, look en paprika. Doe er de tomaten bij en kruid met peper en zout. Laat ongeveer 10 minuten sudderen.
3. Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water en serveer met de groenten. Werk af met gehakte peterselie.
 
                    





 
					