KookJij

Taartje van kreeft,hollandse garnalen en zalm

Een heerlijk taartje van kreeft,hollandse garnalen en zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Restaurant de Zonnewende
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Taartje van kreeft,hollandse garnalen en zalm te bereiden

Breng water aan de kook met zout en peper.Dompel daarin de kreeft gedurende 3 minuten.Neem hem eruit,laat hem even afkoelen en haal het vlees eruit.Snijd de zalm in kleine stukjes,snipper het uitje en snijd de bieslook fijn.Voeg deze ingrediënten samen en meng het geheel met de cocktailsaus.Snijd het kreeftenvlees in fijne stukjes en breng het op smaak met peper en zout.Breng ook de garnalen op smaak.Maak de sla aan met de balsamico-dressing.Gebruik een uitsteekring bij het opmaken van het gerecht.Maak drie laagjes van de kreeft,garnalen en zalm.Verwerk dunne schijfjes avocado tussen de laagjes.Bestrooi de avocado met wat zout en peper,voordat het volgende laagje erop komt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst