Recept
« Terug naar recepten
					
						Taart met zonnegroenten en geitenkaas
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Taart met zonnegroenten en geitenkaas
Een heerlijk taart met zonnegroenten en geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Delhaize
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Taart met zonnegroenten en geitenkaas te bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C.
Schil de uien en snij ze in schijfjes. Snij de paprika’s in reepjes. Pel en versnipper de knoflook. Snij het pepertje open, haal er de zaadjes uit en snij het in stukjes.
Verwarm een vleugje olijfolie en fruit de uien op een zacht vuur met een deksel totdat ze doorschijnend zijn.
Voeg de look, het pepertje en de paprika’s toe, breng op smaak met oregano, peper en zout en laat ze met een deksel garen. Laat de groenten afkoelen en uitdampen.
Meng de bloem met het water, de olijfolie en een snuifje zout.
Kneed het deeg en rol het uit op een met bloem bestrooid werkblad.
Spreid het deeg uit in een ingevette taartbodem.
Verdeel de gebakken uien en paprika’s over het deeg.
Snij de tomaten in stukjes, de olijven in schijfjes en de geitenbrie in fijne plakjes.
Verdeel de olijven, de geitenbrie en de kappertjes over de gebakken groenten.
Zet de taart 30 minuten in de oven.
									Schil de uien en snij ze in schijfjes. Snij de paprika’s in reepjes. Pel en versnipper de knoflook. Snij het pepertje open, haal er de zaadjes uit en snij het in stukjes.
Verwarm een vleugje olijfolie en fruit de uien op een zacht vuur met een deksel totdat ze doorschijnend zijn.
Voeg de look, het pepertje en de paprika’s toe, breng op smaak met oregano, peper en zout en laat ze met een deksel garen. Laat de groenten afkoelen en uitdampen.
Meng de bloem met het water, de olijfolie en een snuifje zout.
Kneed het deeg en rol het uit op een met bloem bestrooid werkblad.
Spreid het deeg uit in een ingevette taartbodem.
Verdeel de gebakken uien en paprika’s over het deeg.
Snij de tomaten in stukjes, de olijven in schijfjes en de geitenbrie in fijne plakjes.
Verdeel de olijven, de geitenbrie en de kappertjes over de gebakken groenten.
Zet de taart 30 minuten in de oven.
 
                    





 
					