De saus werd evenzeer geserveerd met  Asperges vergezeld van scampi's, pasta in gerookte zalm deze te vinden op mijn receptenpagina.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2011. 
Klik op foto om te vergroten. 
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Steak vergezeld van asperges badend in bearnaise
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Steak vergezeld van asperges badend in bearnaise
Het is er weer tijd voor, deze overheerlijke groente!
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									1 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Overig
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Steak vergezeld van asperges badend in bearnaise te bereiden
Breng wijn en azijn aan de kook voeg sjalotten en kruiden toe laat even inkoken. Zeef deze ingrediënten en laat een beetje afkoelen. 
Voeg er de losgeklopte eierdooiers bij en klop dit op een zacht vuurtje op tot het begint te dikken.
Voeg er de gesmolten boter bij en klop dit stevig op.
Niet laten koken. Desnoods bijkruiden.
Asperges een 15 min. stomen, kruiden met peper en muskaatnoot.
Bak de steak naar wens.
Garneer alles op bord.
Hier werden krieltjes in schil bij geserveerd.
										Voeg er de losgeklopte eierdooiers bij en klop dit op een zacht vuurtje op tot het begint te dikken.
Voeg er de gesmolten boter bij en klop dit stevig op.
Niet laten koken. Desnoods bijkruiden.
Asperges een 15 min. stomen, kruiden met peper en muskaatnoot.
Bak de steak naar wens.
Garneer alles op bord.
Hier werden krieltjes in schil bij geserveerd.
 
                    





 
					

Erwin Elens zegt: