KookJij

Stamppot van spitskool met noten en paddenstoelen

Een heerlijk stamppot van spitskool met noten en paddenstoelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stamppot
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ccr
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stamppot van spitskool met noten en paddenstoelen te bereiden

Kook de aardappelen met een beetje zout gaar. Giet de aardappelen af en stamp ze tot een luchtige puree samen met de melk en boter. Kook de spitskool met een beetje zout beetgaar.
Afgieten en goed uit laten lekken.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de paddenstoelen in 5 min. bruin. Stamp de spitskool en de puree met wat peper en kerrie luchtig door elkaar.
Voeg de gebakken paddenstoelen en noten toe en roer erdoor.
Serveren:
Garneer met wat mooi gebakken paddenstoelen en wat klontjes boter

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst