KookJij

Stamppot van radijsjes

Een heerlijk stamppot van radijsjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stamppot
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stamppot van radijsjes te bereiden

Schil de aardappelen en appels en snijd klokhuis weg.
Kook de aardappelen met zout en na 15 min. de geschilde appels toevoegen en laten meekoken.
Ondertussen het lof van de radijsjes fijnsnijden.
Als de aardappelen en appels gaar zijn fijnstampen met klontje boter en gesneden lof toevoegen.
Heerlijk. Voor garnering kun je wat fijngesneden radijs toevoegen.

Mijn kookverhaal ([email protected] van den Heuvel)

Kwam er per toeval achter dat raapstelen van radijs werden gehaald. Nu gebruik ik lof en knolletje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Liske

Liske zegt:
Ik zou oppassen met radijs uit de winkel: deze wordt bespoten tegen div. insekten en kan dus giftig zijn! Zelfgekweekte kan dus wel. Raapstelen komen overigens van koolraap.
addie

addie zegt:
Hallo Derbyke,
bedankt voor je compliment. Altijd leuk te ontvangen.
Kookgroetjes, Addie.
derbyke

derbyke zegt:
Mooi gepresenteerd;) groetjes van ons 3 :);):p