KookJij

Spinazie-pestostamp met verpakte kabeljauw

Een heerlijk spinazie-pestostamp met verpakte kabeljauw recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spinazie-pestostamp met verpakte kabeljauw te bereiden

Aardappelen en eitje koken. Kabeljauwfilet omwikkelen met seranoham en in de verhitte vloeibare boter aanbakken. Intussen oven voorverwarmen 50/70°C. De kabeljauw 5 minuten bakken en daarna in een schaaltje in de oven plaatsen. Spinazie bereiden en zorgen dat er een beetje aanhangend vocht overblijft. De gekookte aardappelen prakken en samen met een eetlepel pesto en een beetje knoflookpoeder goed vermengen met de spinazie. De mozarella klein snijden en pas net voor het serveren door de stamp mengen. De stampot mooi op een bord leggen, een paar plakjes ei erop leggen en de verpakte vis er tegenaan zetten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jofrael

jofrael zegt:
Juist gemaakt en gegeten
superlekker. Had wel een kabeljauwhaasje gebruik en dat samen met de paprikapuree is het echt een culinaire aanrader.Ook een klein streepje van een uitstekende olijfolie erbij en je heb bijna een ster.