Recept
« Terug naar recepten
Spaghettisalade met inktvis en citroendressing
PT40M
Spaghettisalade met inktvis en citroendressing
Een heerlijk spaghettisalade met inktvis en citroendressing recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghettisalade met inktvis en citroendressing te bereiden
1. Snipper het pepertje (zonder de zaadjes) en vermeng het met de olijfolie. Zet 30 minuten in de koelkast.
2. Stoof de inktvisjes even aan in de olijfolie met wat zout. Laat ze afkoelen en snij ze in ringen van 1/2 cm dik.
3. Snij de selder in boogjes en de paprika in blokjes. Vermeng de groenten met de pepertjesolie. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
4. Kook de spaghetti beetgaar in gezouten water met een beetje olijfolie.
5. Vermeng de pasta met de inktvisjes en de groenten. Serveer licht gekoeld, maar niet ijskoud.
2. Stoof de inktvisjes even aan in de olijfolie met wat zout. Laat ze afkoelen en snij ze in ringen van 1/2 cm dik.
3. Snij de selder in boogjes en de paprika in blokjes. Vermeng de groenten met de pepertjesolie. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
4. Kook de spaghetti beetgaar in gezouten water met een beetje olijfolie.
5. Vermeng de pasta met de inktvisjes en de groenten. Serveer licht gekoeld, maar niet ijskoud.
hns zegt:
Lijkt me wel iets, wel een vraag, worden de inktvisjes niet erg taai door het koken? grt Hans:)