KookJij

Spaghettini

Een heerlijk spaghettini recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: waarschijnlijk een oude allerhande
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghettini te bereiden

Spaghettini koken.
In koekenpan (wok) olie verhitten, spekblokjes uit bakken, ui en knoflook toevoegen en meebakken. Ham en selderij en kruiden toevoegen en alles ± 3 min. zacht bakken.
In een kom eieren en melk los kloppen.
Spaghettini afgieten door het uien mengsel scheppen goed mengen dan het ei/melk mengsel toevoegen. Goed door verwarmen. Pan of schaal op tafel zetten kaas er apart bij serveren.

Mijn kookverhaal (ineke witte)

Dit lijkt een beetje op spaghetti carbonara. Het is een heerlijk makkelijk recept hier is iedereen er gek op.
In plaats van spaghettini neem ik meestal gewone spaghetti.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst