KookJij

Recept voor Spaghetti op Caruso's wijze

Een heerlijk spaghetti op caruso's wijze recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mini-proeven: Pasta à volonté
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

1. Spoel de groenten. Snij de courgette in plakjes, wentel ze door de bloem en gril ze in een pan met hete olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier.
2. Ontpit de tomaten, snij ze in dobbelsteentjes. Verwijder de zaadlijsten zaadjes van de paprika en het pepertje, snij de paprika in reepjes, het pepertje in ringetjes. Pel en snipper de knoflook.
3. Verwarm wat olijfolie in een pan. Voeg er de paprika en de peperringetjes aan toe. Doe er de tomaten bij. Laat 5 minuten zachtjes bakken. Breng op smaak met oregano, peper en zout.
4. Kook de spaghetti al dente in gezouten water. Giet af en vermeng met de saus. Schep er de courgette en de peterselie door. Laat nog even goed doorwarmen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst