Recept
« Terug naar recepten
					
						Spaghetti met tomaten-paprikasaus
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Spaghetti met tomaten-paprikasaus
Een heerlijk spaghetti met tomaten-paprikasaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Pasta's
 - > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									795 kCal energie
36 Gram eiwit
34 Gram vet
86 Gram koolhydraten
								36 Gram eiwit
34 Gram vet
86 Gram koolhydraten
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Allerhande 3 2005 - E. de Vos
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Spaghetti met tomaten-paprikasaus te bereiden
  1 eetlepel olijfolie verhitten in een braadpan en hierin de spekreepjes bruin en knapperig bakken. 
Spek uit de pan scheppen.
Ui snipperen en paprika in blokjes snijden.
Aan het bakvet nog 1 eetlepel olie toevoegen en hierin de ui en paprika zachtjes bakken.
De knoflook erboven uitpersen en de tomatenblokjes en de Italiaanse kruiden toevoegen.
Saus op matig vuur in circa 15 minuten laten inkoken.
Op smaak brengen met peper.
Spaghetti ondertussen koken en afgieten.
De spekreepjes aan de saus toevoegen.
Aan tafel kan ieder zelf de geraspte kaas toevoegen.
									Spek uit de pan scheppen.
Ui snipperen en paprika in blokjes snijden.
Aan het bakvet nog 1 eetlepel olie toevoegen en hierin de ui en paprika zachtjes bakken.
De knoflook erboven uitpersen en de tomatenblokjes en de Italiaanse kruiden toevoegen.
Saus op matig vuur in circa 15 minuten laten inkoken.
Op smaak brengen met peper.
Spaghetti ondertussen koken en afgieten.
De spekreepjes aan de saus toevoegen.
Aan tafel kan ieder zelf de geraspte kaas toevoegen.
                    