Recept
« Terug naar recepten
					
						Spaghetti met frisse groenten
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Spaghetti met frisse groenten
Een heerlijk spaghetti met frisse groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Spaghetti met frisse groenten te bereiden
  Pasta beetgaar koken in licht gezouten water giet af.
Venkel in fijne reepjes snijden.
Paprika in reepjes snijden.
Porei in ringen snijden.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Verdeel de bloemkool en brocolli in roosjes.
Ajuin halveren in fijne ringen snijden.
Look teentjes zeer fijn hakken.
Wok deze groenten beetgaar aan in een beetje olijfolie en kruid goed naar smaak. Voeg pasta toe en schud regelmatig op.
Serveer zeer warm op bord met gemalen kaas naar keuze.
									Venkel in fijne reepjes snijden.
Paprika in reepjes snijden.
Porei in ringen snijden.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Verdeel de bloemkool en brocolli in roosjes.
Ajuin halveren in fijne ringen snijden.
Look teentjes zeer fijn hakken.
Wok deze groenten beetgaar aan in een beetje olijfolie en kruid goed naar smaak. Voeg pasta toe en schud regelmatig op.
Serveer zeer warm op bord met gemalen kaas naar keuze.
 
                    





 
					
