KookJij

Spaghetti Bolognese (met gehakt van zuivel)

Een heerlijk spaghetti bolognese (met gehakt van zuivel) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti Bolognese (met gehakt van zuivel) te bereiden

Kook de spaghetti volgens de verpakking.Maak de prei schoon en snijd deze in stukjes.Verhit de margerine in een pan en roer de prei erdoor tot alle stukjes met de margarine bedekt zijn.Leg de dfeksel op de pan en laat de prei 10 min.smoren.Snij de bleekselderij en de wortelen zeer fijn.Verhit de olie in een koekepan en bak het Valess gehakt met een vork rul.Voeg de wortel,bleekselderij,uitgeperste knoflook en de italiaanse kruiden toe en bak dit 2 min.Roer de gepureerde tomaten door de saus en verwarm het gehhel nog in 5 min.Serveer de saus met de spaghetti en de gesmoorde prei.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Henny

Henny zegt:
lambert de bruin.
jou recept italiaanse
spaghetti,klinkt mijn niet in mijn oren ik het heel veel jaren geleden een lekkere recept geproeft van het merk van igol dat is toen uit de handel genomen,gehakt saus,hier moest alleen nog spaghetti bij. ik kan niet op dit recept komen lambert kun jij mijn helpen wat ik hier voor nodig heb om die cecept klaar temaken?