KookJij

Recept voor Soep voor pasen met groenten en kwarteleitjes

Een paasmaandag soepje met overschotjes van groenten.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Bloemkool in kleine roosjes verdelen, wortel in halve maantjes snijden. Ajuin in blokjes snijden, venkel in reepjes snijden. Porei zeer fijn in sliertjes snijden, stoof deze groenten aan in de olie en kruid met de curry, kurkuma en peper. Regelmatig de bouillon toevoegen laat op een zacht vuur sudderen. Als laatste de erwtjes, bamboescheuten en mais toevoegen.
  2. Serveer de soep zeer warm met de eitjes en werk af met bieslook.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst