KookJij

Soep van de dag: 22 april 2013

Een heerlijk soep van de dag: 22 april 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
  2. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep van de dag: 22 april 2013 te bereiden

Zeekraal indien nodig wat fijner snijden.
Rucola grof snijden.
Puntpaprika in ringen snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Tomaatjes fijner snijden.
Neem 2 soeplepels van de gekruide olie van de tomaatjes warm op en stoof de venkel, paprika, sjalotjes even aan.
Tomaatjes, zeekraal en rucola toevoegen evenzeer de witte porto en bouillon. Als laatste de mie en clams toevoegen.
Als de clams opengaan de soep zeer warm serveren met als afwerking de fijn gesneden gerookte zalm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst