Recept
« Terug naar recepten
					
						Soep :  bouillon van groenten en fazant
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Soep : bouillon van groenten en fazant
Een heerlijk soep :  bouillon van groenten en fazant recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 pes personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											10
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Soep : bouillon van groenten en fazant te bereiden
 Bak de fijn gesneden fazant even aan alle kanten aan .
Champignons in vier snijden.
Spruiten in ringen snijden .
Prei fijn snijden.
Wortel fijn snijden.
Look fijn hakken .
Selder fijn snijden .
Aardappel fijn snijden .
Sjalotten fijn snijden .
Tomaatjes heel laten .
Stoof alle groenten aan behalve de tomaten , in een beetje boter voeg het vlees toe en kruid vervolgens de bouillon toevoegen .Laat zachtjes sudderen als laaste de tomaatjes toevoegen.
Serveer zeer warm
										Champignons in vier snijden.
Spruiten in ringen snijden .
Prei fijn snijden.
Wortel fijn snijden.
Look fijn hakken .
Selder fijn snijden .
Aardappel fijn snijden .
Sjalotten fijn snijden .
Tomaatjes heel laten .
Stoof alle groenten aan behalve de tomaten , in een beetje boter voeg het vlees toe en kruid vervolgens de bouillon toevoegen .Laat zachtjes sudderen als laaste de tomaatjes toevoegen.
Serveer zeer warm
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									smokey zegt:
En ik sluit dit berichtje toch met een glimlach :)
 
                    




 
					

derbyke zegt: