KookJij

Soep: asperges met vis

Een heerlijk soep: asperges met vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep: asperges met vis te bereiden

Schil de asperges, snij deze in stukken houd een deel van de punten aan de kant voor afgarnering. Deze even kort steamen.
Aardappelen in blokjes snijden.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
Stoof deze groenten aan in een beetje boter en voeg de bouillon toe laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep en doe deze door een zeef, breng de soep terug aan de kook.
Serveer zeer warm en garneer af met grijs garnalen, aspergepunten in blokjes gesneden zalm en dille.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst