Recept
« Terug naar recepten
snoekbaars op wilde rijst en dito spinazie met een
PT40M
snoekbaars op wilde rijst en dito spinazie met een
Een heerlijk snoekbaars op wilde rijst en dito spinazie met een recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe snoekbaars op wilde rijst en dito spinazie met een te bereiden
Saus van muskaatpompoen
Doe een klont boter in een pan en zweet de ui er in aan. Zweet de kerrie aan. Voeg de pompoen toe. Strooi de bloem erover. Voeg een teentje knoflok toe en een stukje verse gember. Giet er de gevogelte bouillon op.Laat gaar worden. Vis als de massa gaar is de knoflook en de gember eruit. Doe de massa in een blender. Breng de saus aan de ook. Voeg de room toe. Staaf met de staafmixer de saus schuimig. Breng op smaak met peper en zout.
Snoekbaars
Controleer de filets op graten.
Peper en zout de filets
Bak de snoebaars op de huid en leg de filets op een ovenplaat.
Schuif de ovenplaat 8 min in een oven van 180 graden.
Doe een klont boter in een pan en zweet de ui er in aan. Zweet de kerrie aan. Voeg de pompoen toe. Strooi de bloem erover. Voeg een teentje knoflok toe en een stukje verse gember. Giet er de gevogelte bouillon op.Laat gaar worden. Vis als de massa gaar is de knoflook en de gember eruit. Doe de massa in een blender. Breng de saus aan de ook. Voeg de room toe. Staaf met de staafmixer de saus schuimig. Breng op smaak met peper en zout.
Snoekbaars
Controleer de filets op graten.
Peper en zout de filets
Bak de snoebaars op de huid en leg de filets op een ovenplaat.
Schuif de ovenplaat 8 min in een oven van 180 graden.