KookJij

Snelle wildgoulash

Een heerlijk snelle wildgoulash recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: wildrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Snelle wildgoulash te bereiden

Bak de spekblokjes in een braadpan zachtjes uit. Pel en snipper intussen de ui. Snijd de paprika in kleine stukjes. Snijd de karbonade en hazenrugfilets in stukjes van circa 3 centimeter.

Schep het vlees door het uitgebakken spek en bak het in 3 minuten rondom bruin.

Voeg de ui en paprika toe en bak ze al omscheppend ongeveer 3 minuten mee.

Strooi de paprikapoeder, de chilipoeder en de Italiaanse kruiden erover. Schenk de wijn en gezeefde tomaten langs de rand van de pan bij het vlees. Laat de goulash nog 15 minuten zachtjes sudderen.





Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gerrit

gerrit zegt:
waarom italiaans kruiden hier bij, er zit o.a organo in, of is dit een vergissing
Groet Gerrit.;)