Recept
« Terug naar recepten
Snelle wildgoulash
PT60M
Snelle wildgoulash
Een heerlijk snelle wildgoulash recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wildrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snelle wildgoulash te bereiden
Bak de spekblokjes in een braadpan zachtjes uit. Pel en snipper intussen de ui. Snijd de paprika in kleine stukjes. Snijd de karbonade en hazenrugfilets in stukjes van circa 3 centimeter.
Schep het vlees door het uitgebakken spek en bak het in 3 minuten rondom bruin.
Voeg de ui en paprika toe en bak ze al omscheppend ongeveer 3 minuten mee.
Strooi de paprikapoeder, de chilipoeder en de Italiaanse kruiden erover. Schenk de wijn en gezeefde tomaten langs de rand van de pan bij het vlees. Laat de goulash nog 15 minuten zachtjes sudderen.
Schep het vlees door het uitgebakken spek en bak het in 3 minuten rondom bruin.
Voeg de ui en paprika toe en bak ze al omscheppend ongeveer 3 minuten mee.
Strooi de paprikapoeder, de chilipoeder en de Italiaanse kruiden erover. Schenk de wijn en gezeefde tomaten langs de rand van de pan bij het vlees. Laat de goulash nog 15 minuten zachtjes sudderen.
gerrit zegt:
Groet Gerrit.;)