KookJij

Recept voor Snelle roomsaus bij vis

Een heerlijk snelle roomsaus bij vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

1. Verwarm het water en laat het halve bouillonblokje oplossen. Roer de bloem stevig door de slagroom in een tweede potje, tot het een klontervrij papje is.
2. Giet het bloem-room-papje bij het bouillonwater en roer stevig door. Voeg eventueel water toe tot de gewenste dikte van de saus. Laat een beetje doorkoken. Proef voor eventuele kruiding met wat peper en zout.
3. Roer de mosterd er doorheen en serveer bij de vis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

slaatje

slaatje zegt:
Lijkt mij toch ook lekker bij een stukje vlees, gebakken aardappeltjes en een salade. Groetjes Gerda :p:p:p