KookJij

Recept voor Shoarma rosti

Een heerlijk shoarma rosti recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Shoarmavlees bakken tot het bijna gaar is.
Dan de roerbakgroenten toevoegen tot het beetgaar is.
Dan het mengsel in een ovenschaal doen, en de rosti erover
verdelen. Als laatste de geraspte kaas erover strooien.
Dan in de oven op 200 graden. (45 minuten)


Eet smakelijk!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Frits

Frits zegt:
Gemaakt met geraspte oude kaas. Vond dit geen succes. Wat voor kaas moet ik dan wel gebruiken???
jeanet

jeanet zegt:
Zuurkool ipv roerbakgroente is ook lekker!!!
student

student zegt:
Is lekker met knoflooksaus! En inderdaad, wel even de rösti kruiden:)
gast

gast zegt:
500 gram vlees, 500 gram roerbakgroenten, 600 gram rösti EN nog 100 gram geraspte kaas voor 2 personen? dus dan wil je 850 gram, dus bijna een kilo per persoon eten?!:o
Bart Frissen

Bart Frissen zegt:
Je kunt dit ook zonder shoarmavlees doen en dan bijvoorbeeld kippevlees. Veel minder lekker, behalve als je meer van kip houdt. Zoals ik! :) Ik eet ook wel eens helemal geen vlees, maar dat is alleen als het op is. Eet smakelijk allemaal!!!:D
Jan De Bever

Jan De Bever zegt:
Kreeg dit recept van mijn paranimf. Ik zou er zelf nog wat sperziebonen aan toevoegen, en dan overbakken met jonge kaas. Drink er een glaasje retsina bij (verkrijgbaar bij de betere winkel). Smakelijk!:)
chris

chris zegt:
hey,

Smaakte ok maar de rosti was een beetje saai, ongekruid en niet knapperig. Volgende keer bak ik het in een pan met kruiden en daarna in de oven.

Ps: je kan altijd wat over houden voor je pita broodje met knoflooksaus
Cynthia Mangold

Cynthia Mangold zegt:
Heel erg lekker! Ik had het gemaakt met shoarma en chinese roerbakgroenten.

De rösti was helaas erg smakeloos, ondanks de kaas erover. De volgende keer maak ik dezelfde schotel, maar strooi dan wat peper, zout en knoflookpoeder op de rösti voor ik de kaas erover doe.

Misschien ook een tip voor anderen?
pooh

pooh zegt:
heb het net gemaakt, was errug lekker!!
nancy

nancy zegt:
klinkt heel lekker
gast

gast zegt:
en inderdaad snel sorry geef mij maar gewoon een pitabroodje met schoarmavlees met veeeeel knoflooksaus.
gast

gast zegt:
echt een nederlands recept.