KookJij

Sausje: voor de lekkerbekken

Een heerlijk sausje: voor de lekkerbekken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje: voor de lekkerbekken te bereiden

Ajuin in blokjes gesneden even aanbakken in een beetje boter kruiden met oregano en gemalen kurkuma.
Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook voor het serveren van de saus de bieslook fijn gesneden en tomaat concassé toevoegen.
Indien nodig bij binden.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Graag gedaan ;-)
Yvonne

Yvonne zegt:
Aha, nou snap ik het. Lijkt me een heel lekker sausje. Ik sla het meteen op. Bedankt.
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Yvonne, tomaat concassé : vruchtvlees verwijderen van de tomaat en in kleine blokjes snijden. Groetjes van ons 3tjes ;-)
Yvonne

Yvonne zegt:
Is tomaten concassé hetzelfde als tomatenpuree uit een blikje?