Recept
« Terug naar recepten
					
						Sausje: voor de lekkerbekken
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Sausje: voor de lekkerbekken
Een heerlijk sausje: voor de lekkerbekken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Sausje: voor de lekkerbekken te bereiden
Ajuin in blokjes gesneden even aanbakken in een beetje boter kruiden met oregano en gemalen kurkuma.
Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook voor het serveren van de saus de bieslook fijn gesneden en tomaat concassé toevoegen.
Indien nodig bij binden.
										Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook voor het serveren van de saus de bieslook fijn gesneden en tomaat concassé toevoegen.
Indien nodig bij binden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									Hilde Dumont zegt:
 
                    



 
					
 
									
Hilde Dumont zegt: