KookJij

Sausje voor bij de vis

Deze saus is heerlijk voor bij opgebakken vis, of als dipsausje maar ook overheerlijk bij mosselen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje voor bij de vis te bereiden

  1. Een eenvoudig sausje vlug te bereiden, meng de hierboven vermelde ingredienten samen en serveer deze saus zeer fris. Degene die geen sterke drank wensen in de saus geen probleem gewoon achterwege laten.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Binnenkort maar eens maken voor bij de mossels ;-)