KookJij

Sausje met een zachte toets van kaas

Een romige kaassaus met gerookte spekblokjes en witloof.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje met een zachte toets van kaas te bereiden

  1. Bak de gerookte spekblokjes krokant aan zonder vetstoffen. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk. Voeg de zeer fijn gesneden witloof, bladpeterselie en de spekblokjes toe kruid naar smaak de kaas in blokjes snijden en toevoegen. Serveer deze saus zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst