Recept
« Terug naar recepten
					
						Sausje koud met olijven voor bij de vis.
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Sausje koud met olijven voor bij de vis.
Een heerlijk sausje koud met olijven voor bij de vis. recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									2  personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Sausje koud met olijven voor bij de vis. te bereiden
  Olijven zeer fijn hakken.
Look zeer fijn hakken.
Peterselie zeer fijn hakken of snipperen.
Voeg deze ingrediënten met de boven vermelde ingrediënten en meng deze zeer goed.
Serveer zeer fris met opgebakken vis.
  
									Look zeer fijn hakken.
Peterselie zeer fijn hakken of snipperen.
Voeg deze ingrediënten met de boven vermelde ingrediënten en meng deze zeer goed.
Serveer zeer fris met opgebakken vis.
                    