KookJij

Sausje : citroensausje voor bij de vis

Een heerlijk sausje : citroensausje voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje : citroensausje voor bij de vis te bereiden

Wijn, citroen, sjalotje en schil van de citroen zeer fijn gesneden laten inkoken.
Zeef dit alles en kruid af.
Vervolgens de fijn gesneden paprika en peterselie eronder mengen evenzeer de boter.
Serveer deze saus zeer warm bij vis.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst