KookJij

Saus: saffraan met champignons en sjalotjes

Een heerlijk saus: saffraan met champignons en sjalotjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus: saffraan met champignons en sjalotjes te bereiden

Snij sjalotjes en champignons zeer fijn.
Stoof deze aan in een beetje boter en voeg de saffraan en kruiden toe.Als laatste de room en laat even inkoken.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst