KookJij

Saus met veldsla

Een heerlijk saus met veldsla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus met veldsla te bereiden

Snijd de sjalotten in ringen en stoof deze aan in boter.
Veldsla grondig spoelen en in maatbeker doen samen met de kruiden en room en met de staafmixer even mixen.
Voeg deze ingrediënten bij de sjalotjes en laat even opkoken.
Serveer zeer warm .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Deze saus werd geserveerd met vis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo bengel6300 , je kunt het altijd proberen de smaak zal niet hetzelfde zijn en de kleur ook niet .
Je laat maar iets weten als je experiment klaar is .Groetjes van ons 3 :);):p
bengel6300

bengel6300 zegt:
Het ziet er lekker uit maar veldsla is nogal aan de dure kant kan het ook niet met gewone salade? Hilde wat denk u er van?:D