KookJij

Saus : met een Italiaans tintje

Een heerlijk saus : met een italiaans tintje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke &Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : met een Italiaans tintje te bereiden

Snijd rucola en basilicum zeer fijn.
Look en rode ajuin zeer fijn snijden.
Parmahamsneetjes in fijne blokjes snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter voeg wijn en kruiden toe.
Laat even inkoken en voeg de room toe.
Laat even op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm bij vlees of vis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst