KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Saus : Dragonsaus heel simpel en vlug klaar

Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Snijd de sjalotjes zeer fijn en stoof deze aan in een beetje boter.
Pluk de blaadjes van de dragon houd enkele takjes apart voor afgarnering.
Blaadjes dragon met room in een maatbeker met de staafmixer dit samen zeer goed mixen .
Voeg dit bij de sjalotjes en laat even inkoken bij kruiden met peper en zout .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Deze saus kan zowel met vlees als vis en pasta geserveerd worden .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mdc

zegt:
Hallo,

Tip: neem de Franse Estragon deze heeft een heel intensiefe smaak. Voor het maken van estragonazijn "het neusje van de zalm". Kip in dragonsaus mmmmmmmmmm lekkerrrr.
:)Groetjes