KookJij

Sateh Babi

Een heerlijk sateh babi recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 180 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Marinades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: volkskrant
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sateh Babi te bereiden

Vlees in dobbelsteentjes snijden en minimaal enkele uren (of hele nacht) marineren .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Niks aan de hand, liz, is al opgelost;):D
Groetjes,
Anna.
KookJij.
liz1

liz1 zegt:
Er ging iets mis ik drukte per ongeluk op het agentje.
liz1

liz1 zegt:
Is ook heerlijk.
Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
lieve allemaal,
onder mijn gebruikersnaam op deze site, heb ik eens een recept ingestuurd onder "varkensvlees in pindasaus". Normaliter maak ik sate zoals het hoort, maar soms....Lees wel wat je ervan vindt.:p;)
liz1

liz1 zegt:
who
slaatje

slaatje zegt:
Ik geloof direct dat het erg lekker is, maar ik heb altijd begrepen, ook van Lonny op TV, dat saté klein gesneden vlees aan een stokje of pen is, als dit met iets anders gemengd moet worden mag het eigenlijk geen sateh heten. Hoeft het niet aan een stokje noem het dan klein gesneden vlees gemarineerd voor een gerecht naar keuze. Groetjes Gerda :p:p:p
liz1

liz1 zegt:
Ik rijg ze alleen aan stokjes voor bij de borrel.
Als ik nasi maak doe ik alleen de blokjes gebruiken.
Maar probeer het maar eens het is echt overheerlijk
Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
Je kan ook sate-GERECHT maken,dat is het vlees marineren en bakken zonder stokjes. Sate wil zeggen dat je het vlees aan stokjes rijgt, maar het hoeft niet, de smaak zal er geenszins onder lijden, hoor!:p
liz1

liz1 zegt:
Ik heb varkenshaas gebruikt maar met fricando gaat het ook heel goed.
slaatje

slaatje zegt:
Ik begrijp het recept wel maar het is niet compleet. BV. welk vlees, varkenshaas, fricandeau, filet of hamlap, gezien de kruiderijen voldoet hamlap hier prima voor, zelfs dat wordt zacht in de marinade. Maar dan, het vlees aan stokjes rijgen of zo in de pan? Groetjes Gerda :p:p:p:p
liz1

liz1 zegt:
Maar is echt heerlijk.
Hans de Koning

Hans de Koning zegt:
Een beetje een hutspotje: vrijwel alle kruiden uit de Indonesische keuken bij elkaar.::):):)