KookJij

Salamibraadworsten

Een heerlijk salamibraadworsten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salamibraadworsten te bereiden

-Een pan met water opzetten en het bouillonblokje erbij doen, aan de kook laten komen.
-De braadworsten erin doen en op zacht vuur 10 minuten laten koken.
-De worsten uit de pan halen en overlangs insnijden, maar niet helemaal door.
-De salamiworstjes in de braadworsten duwen.
-In een koekenpan de worsten bruin en krokant bakken.
-De broodjes opensnijden en besmeren met mosterd en de worsten erop leggen.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Hier kan je natuurlijk ruim mee varieren naar smaak;
-Uien bruin bakken en op het broodje leggen.
-Zuurkool verwarmen en op het broodje leggen.
-Een plak kaas op het broodje leggen en laten smelten onder de grill, dan de worsten erop.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

beertje36

beertje36 zegt:
Ik vind het wel een grappig recept, worsten opensnijden en andere worstjes erin doen. Vind ik toch wel de moeite waard om eens uit te proberen, klinkt wel lekker :-)