KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Rundvlees met rode curry

Dit recept heb ik zelf bedacht want ik weet dat in india geen rund gegeten wordt
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Olie verhitten in een pan met dikke bodem.
  2. Chilipasta/currypasta al roerend 5 minuten op matig vuur verwarmen, tot het aroma vrijkomt.
  3. Het vlees toevoegen, 5 minuten roeren tot het vlees bruin is.
  4. Kokosmelk, courgette, bamboescheuten, basilicum, limoenblaadjes ( naar keuze ) en vissaus toevoegen ; aan de kook brengen.
  5. Op laag vuur afgedekt 15 minuten laten sudderen tot het vlees mals is ; nu en dan roeren.
  6. Garneren met basilicum of rode pepers.
  7. Serveren met rijst.
  8. LET OP : chilipasta, limoenblaadjes  en vissaus ( nam pla) zijn verkrijgbaar bij toko´s.

Mijn kookverhaal (marcel knol)

Heerlijk indiaas recept op mijn eigenwijze

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst