KookJij

Rijst apart met lamskoteletjes

Een heerlijk rijst apart met lamskoteletjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Rijst
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rijst apart met lamskoteletjes te bereiden

Bak het spek even aan zonder vetstoffen en hou aan de kant in aluminium folie.
Bak de koteletjes goed gekruid aan in de pan van het spek en hou evenzeer aan de kant in aluminium folie.
Wortelen en porei in ringen snijden.
Ajuin in blokjes.
Stoof de groenten in de pan van het vlees beetgaar en voeg de rijst toe als laatste de tomaatjes toevoegen. Warm goed op.
Serveer alles zeer warm en werk af met bladpeterselie en balsamicodressing.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst