KookJij

Rapido ovenschotel met vis

Een heerlijk rapido ovenschotel met vis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 3-4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rapido ovenschotel met vis te bereiden

Maak de aardappelpuree met driekwart van het opgegeven vocht volgens de richtlijnen op het pakje en roer er de spinazie a la crème en een snufje nootmuskaat door. In een ingevette ovenschaal op de bodem drukken. De vis bestrooien met een beetje zout en peper en op het aardappelmengsel leggen. De snijboontjes enkele minuten blancheren en goed uit laten lekken. Daarna op de vis verdelen. Boter smelten en bloem toevoegen. Beetje bij beetje de melk erbij voegen totdat je een mooie dikvloeibare saus overhoudt. 50 gram van de geraspte kaas door de saus roeren en deze uitschenken over de snijboontjes. Nog een beetje geraspte kaas verdelen over de schotel en in een op 180°C voorverwarmde oven gedurende ongeveer 35 minuten laten afbakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tania

Tania zegt:
Verse aardappelpuree is natuurlijk wel lekkerder, maar als ik om 18.15 (na mijn werk) begin te koken heb ik niet altijd zin om eerst aardappelpuree te maken. 'n pakje is dan toch heel wat sneller. Ik maak dit recept dus zoals het staat beschreven.
katasroof

katasroof zegt:
Waarom geen verse aardappelpuree?,;)