KookJij

Quiche door het dolle heen

Een heerlijk quiche door het dolle heen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Quiche door het dolle heen te bereiden

Rol het bladerdeeg uit en leg in een taartvorm met het bakpapier en prik er gaatjes in.
Champignons in schijven snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Paprika in fijne ringen snijden.
Eikes met kruiden en room goed loskloppen.
Spekblokjes aanbakken, de groenten toevoegen indien nodig een beetje boter toevoegen.
Laat afkoelen.
Deze mengeling in de taartvorm en alles goed verdelen.
Voeg de losgeklopte eikes toe, brokkel de Roquefort kaas erover en bestrooi met de Gruyère bestrijk de randen met een beetje ei.
Zet in een voorverwarmde oven op 200 gr en bak deze quiche tot de eikes gestold zijn.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst