Recept
« Terug naar recepten
Provençaalse clafoutis met geitenkaas
PT50M
Provençaalse clafoutis met geitenkaas
Een heerlijk provençaalse clafoutis met geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Provençaalse clafoutis met geitenkaas te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Vet een ovenschaal in met boter of olie, strooi er de verkruimelde kaas in. Leg er de kerstomaatjes en de courgette bij.
3. Klop de eieren los met de melk en kruid met een vleugje nootmuskaat, en peper en zout. Giet bij de groenten. Zet 35 minuten in het midden van de oven.
4. Werk af met bieslook en basilicum. Serveer meteen.
5. Lekker met gekookte rijst of stokbrood.
2. Vet een ovenschaal in met boter of olie, strooi er de verkruimelde kaas in. Leg er de kerstomaatjes en de courgette bij.
3. Klop de eieren los met de melk en kruid met een vleugje nootmuskaat, en peper en zout. Giet bij de groenten. Zet 35 minuten in het midden van de oven.
4. Werk af met bieslook en basilicum. Serveer meteen.
5. Lekker met gekookte rijst of stokbrood.