KookJij

Pitapizza met spinazie en geitenkaas

Een heerlijk pitapizza met spinazie en geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie: 153 kCal energie
5 Gram vet
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: quick & tasty pizza
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pitapizza met spinazie en geitenkaas te bereiden

1. Verwarm de oven voor op 230°C (gasstand 8). Meng de zongedroogde tomaten, tomatenpuree en de knoflook in een keukenmachine of met de staafmixer tot een gladde massa. Meng ook de tijm erdoor.
2. Dompel de spinazie onder in kokend water en leg direct daarna in koud water. Laat de spinazie uitlekken en besprenkel met de olie.
3. Verdeel het tomatenmengsel over de pitabroodjes en leg de spinazie erover. Strooi cherrytomaatjes, kaas en sesamzaad erover. Zet de pizza's 10 minuten in de oven of tot de kaas is gesmolten en bruin wordt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst