KookJij

Pilav (wokrecept)

Een heerlijk pilav (wokrecept) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Mijn receptenmapje
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pilav (wokrecept) te bereiden

Snijd de kipfilet in stukjes en doe de kipkruiden erdoor, mengen.
Bak ze goudbruin,vhaal ze eruit en fruit dan de uien, knoflook, paprika en champignons.
Bouillonblokje erbij en de kipstukken er weer bij.
Nog 2 min doorroeren dan de ketjap.
Tomatenpuree en sambal erbij.
Tot slot de perziken toevoegen.
Even sudderen en meteen opdienen.

Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

Eet het met rijst en drink er een lekker koud biertje bij of een glas water.....

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lisette

Lisette zegt:
Heel lekker!
In plaats van perzik kun je ook ananas gebruiken. Is ook lekker.;)
whhendriks

whhendriks zegt:
Makkelijk en lekker.