Recept
« Terug naar recepten
Pikante kalkoen uit de wok
PT30M
Pikante kalkoen uit de wok
Een heerlijk pikante kalkoen uit de wok recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pikante kalkoen uit de wok te bereiden
Boen de sinaasappel schoon onder heet water,rasp de schil en pers de vrucht uit.verhit 2 eetlepels olie in een wok,roerbak de kalkoen 5 minuten en schep deze uit de pan.fruit de ui en knoflook in het bakvet van de kalkoen.voeg sinaasappelrasp en sap,sambal,tomatenketchup,sojasaus en gemberpoeder toe en verwarm dit tot een saus.leg de kalkoenstukjes in de saus en laat ze zachtjes 10 minuten stoven.Verhit de rest van de olie en roerbak hierin de bosui,champignons en paksoi 3 minuten.Serveer de groenten in een kom met daarop de kalkoen uit de wok.