KookJij

Peterseliesoep

Een heerlijk peterseliesoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Peterseliesoep te bereiden

Was de peterselie, snij deze fijn, snij aardappel in blokjes.
Verhit boter, stoof de peterselie even aan, voeg blokjes aardappel toe, overgiet met bouillon. Laat het geheel 20 min. zacht koken. Pureer de soep in de blender, breng op smaak met peper en zout. Dien warm op met 1 el. room per bord.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Een deel van de peterseliesteeltjes mag bij de soep.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst