KookJij

Pasta: verse ravioli gevuld met spinazie in een romig tomaten-spinazie-sausje

Verse ravioli met spinazie.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta: verse ravioli gevuld met spinazie in een romig tomaten-spinazie-sausje te bereiden

  1. Stoof de fijn gesneden ajuin samen met de spinazie aan in een beetje boter. Tomatenblokjes, tomatenpuree toevoegen evenzeer de look zeer fijn gesneden. Kruid naar smaak en roer er de room onder. Laat op een middelmatig vuur pruttelen. Kook de ravioli in licht gezouten heet water beetgaar +/- 10min.  Serveer zeer warm met de kaas en vers gebakken meergranenbroodjes.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Zal eens bij onze lidl kijken, die heeft ook diverse ravioli's :-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Inderdaad, zo te koop je kan ze zowel kopen met vis, vlees of groenten ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Lijkt me heerlijk, maar ik ben nu eenmaal een pasta liefhebber ;-) Begrijp ik goed dat de ravioli al gevuld is met spinazie?
Dank u! :-)