KookJij

Recept voor Pasta met kip en tomaten

Het moet niet altijd traditioneel zijn!
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Kook de pasta. (zie verpakking)
  2. Ontvel en ontpit de tomaten, snij in grove stukken.
  3. Verhit olie en fruit hierin de fijngehakte ui en knoflook, voeg tomaten, stukjes ham en kippenblokjes toe.
  4. Voeg de porto toe, kruid naar smaak en laat het geheel onder deksel 30 minuten sudderen.
  5. Hak de peterselie, salie en rozemarijnnaalden fijn, voeg bij de saus en laat nog 15 minuten onder deksel sudderen.
  6. Doe de uitgelekte pasta onder de saus, dien zeer warm op en garneer met parmezaan.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Doe een klein beetje boter bij de olijfolie, helpt tegen het spatten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst