KookJij

Pasta fusili tricolore

Een heerlijk pasta fusili tricolore recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta fusili tricolore te bereiden

Kook de pasta beetgaar in ruim water met olijfolie en een beetje zeezout. Houd warm.
Bak de kalkoen blokjes gaar aan in olijfolie kruid deze met gemalen peper en lookpoeder voeg de ajuin en paddestoelen toe als laatste de grof gesneden basilicum en basilicum pasta . Roer regelmatig om terwijl men de pasta toevoegt . Serveer zeer warm en werk af.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst