KookJij

Pasta di Mama

Een heerlijk pasta di mama recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Mijn moeder :)
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta di Mama te bereiden

Bak de spekblokjes langzaam gaar.
Snijdt de prei en de knoflook klein en bak deze mee met de gare spekjes. Verdeel de tomaten in grote stukken en bak deze mee. Voeg dan de bouillon, de slagroom en de oregano toe. Laat alles even staan tot de tomaat gaar is. Strooi op het laatste de Parmezaanse kaas erbij.
Indien de saus te dun is, verdik deze dan een beetje met allesbinder.

Mijn kookverhaal (Bart Pelle)

Dit is een recept wat ontstaan is bij gebrek aan kant-en-klare maaltijd :-).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst