KookJij

Pasta à la Bert (met peccorino, zalm en soepgroen)

Een heerlijk pasta à la bert (met peccorino, zalm en soepgroen) recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: kokopkot.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta à la Bert (met peccorino, zalm en soepgroen) te bereiden

Stoof de groentjes en voeg hierbij het blokje groentebouillon ( verkruimelen). Voeg de room toe en blijf roeren. Voeg de zalm in fijne reepjes toe en een beetje gemalen kaas Kook de pasta “al dente” en voeg de saus hierbij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst